3 Lights always stay on?

Home Forums Bug Reports 3 Lights always stay on?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar of Christian Christian 4 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3509
    Avatar of Jake
    Jake
    Participant

    Just bought a brand new BCR2000 and the ZAQ firmware. Anybody notice that the last three LED lights around the first encoder (top left), always stay on??

    Is this an issue with my BCR or with the firmware? I noticed it had this issue with the demo firmware as well. Any ideas?

    #3512
    Avatar of Christian
    Christian
    Keymaster

    Hm… I hadn´t heard of this before.

    The last three LEDs of every encoder are reserved for the step counter.
    I take it that with your device they also stay on at the 1st encoder when the sequence is running?
    Are they fainter, or the same brightness as the step counter?
    I´ve noticed with some BCRs that some LEDs stay on faintly all the time.

    Does it also happen with the original Behringer firmware?

    Could you make a little video with a running sequence? A quick-and-dirty mobile phone video should suffice.

    #3522
    Avatar of Jake
    Jake
    Participant

    BAH!

    I feel silly. That’s what the 3 lights were for. The 3 lights do move when I actually hit the play/stop button. *facepalm*

    Thanks Christian. I’m gonna go hide under a rock now.

    #3527
    Avatar of Christian
    Christian
    Keymaster

    Happy it could be resolved this easily ;) Thanks for your feedback!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.