Frozen Zaquencer

Home Forums Bug Reports Frozen Zaquencer

Tagged: 

This topic contains 8 replies, has 5 voices, and was last updated by Avatar of Robert Robert 3 years, 10 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #3708
    Avatar of Ryan O Gorman
    Ryan O Gorman
    Participant

    So I switched my zaquencer on one day and it had inexplicably frozen. I can navigate through al the menu’s fine but nothing happens when I hit play…. not sequencing. Any suggestions?

    #3709
    Avatar of alien_brain
    alien_brain
    Participant

    re-flash the firmware

    #3714
    Avatar of Christian
    Christian
    Keymaster

    Sounds like it might have been switched to “external clock” in Global Menu (Encoder 2).
    When it´s on external it does not react to the stop/play button because it waits for an external start message.

    #3718
    Avatar of Ryan O Gorman
    Ryan O Gorman
    Participant

    YES!!! that’s it, what a wally I am. Thanks, I’ve been out of action for weeks over that. Thank you Christian

    #3719
    Avatar of alien_brain
    alien_brain
    Participant

    doh! sorry for the wrong advice

    #3729
    Avatar of Christian
    Christian
    Keymaster

    Cool! Happy to hear it´s solved, and Alien, thanks anyway for giving advice!

    #3741
    Avatar of nuforms
    nuforms
    Participant

    alien brain, let me suggest you might let Christian reply first

    #3742
    Avatar of alien_brain
    alien_brain
    Participant

    this was the first time i was wrong. thanks for the suggestion but dont worry about me please.

    #3748
    Avatar of Robert
    Robert
    Participant

    Hmmm alien, you weren’t wrong, your solution would have solved the problem. OK there is a simpler solution :)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.